Scroll Top

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen

Jokerit logo

Maalivahti Ville Kolppanen liittyy Jokereiden vahvuuteen loppukauden kattavalla sopimuksella, joka sisältää lisäksi molemminpuolisen option ensi kaudesta.

-Kolppanen tuo maalivahtiosastollemme laatua ja leveyttä, jonka lisääminen tuli ajankohtaiseksi Henri Risikon loukkaantumisen jälkeen. Kolppasen kanssa käytyjen keskustelujen yhteydessä kävi selväksi, että hän on tulossa projektiimme mukaan suurella innolla ja todella motivoituneena, kertoo Jokereiden urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

-On tosi hieno fiilis olla mukana Jokereiden kaltaisessa seurassa ja saada tällainen mahdollisuus. Haluan olla auttamassa nuoria pelaajia ja tietysti tärkeimpänä joukkuetta voittamaan. Oma ura on siinä pisteessä, että paljon on vielä näytettävää. Tämä koko paketti on niin makea, että olo on nyt kuin pikkupojalla, Kolppanen sanoo.

Kolppanen, 31, pelasi viime kaudella Saksassa DEL2-liigan Lausitzer Füchse -joukkueessa, jota edusti samaan aikaan Jokereihin täksi kaudeksi palannut hyökkääjä Teemu Henritius. Maalivahti on pelannut urallaan myös Ruotsissa, KHL:ssä, Tanskassa ja juniori-ikäisenä Kanadassa. SM-liigassa hän on edustanut Ilvestä, jonka riveissä vyölle on tullut 99 runkosarjaottelua.

Kolppanen harjoittelee Jokereiden kanssa ensimmäisen kerran torstaina ja on käytettävissä perjantain ja lauantain vierasotteluissa, joissa vastassa ovat KOOVEE ja Hermes.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.