Lumilautailija Enni Rukajärvi vaikeuksien kautta viidenneksi Coloradon kutsukilpailussa

Lumilautailija Enni Rukajärvi sijoittui viidenneksi Yhdysvaltojen Coloradossa järjestetyssä kovatasoisessa kutsukilpailussa. Rukajärven valmistautuminen kilpailuun oli vaikea, kun hänen lautansa katkesi ja hän löi päänsä lumeen harjoituksissa.

Embed from Getty Images

–  Aamupäivällä meillä oli puolitoista tuntia treeniä, jossa ehdin laskea kolme laskua, kunnes vedin aika pahat pannut yhdestä reilistä. Löin pääni ja lauta katkesi. Lähdettiin lääkäriin tsekkaamaan, että tuliko aivotärähdystä vai ei ja voiko laskea. Siinä meni sen verran aikaa, että ehti laskea enää yhden laskun treenejä, Rukajärvi kertasi tiedotteessa.

–  Lääkärin mukaan ei ollut aivotärähdystä tai muun päävamman riskiä, ja hän sanoi, että voi laskea jos tuntuu itsestä hyvältä.

Yhdysvaltojen Jamie Anderson kasasi pisteet 92,66 ja voitti kilpailun ennen Japanin Miyabi Onitsukaa, joka hävisi yhdysvaltalaiselle pisteen. Rukajärven pistemäärä oli 81,33.

Slopestylen maailmancupin seuraava kilpailu lasketaan viikonloppuna Calgaryssä. Lumilautailun Yhdysvaltain avoimet järjestetään Coloradossa helmikuun lopussa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.