LOISTOUUTINEN: Salibandyn MM-kisoissa koronapassi käyttöön – tapahtuman turvallisuus ensisijaisen tärkeää

Salibandyn mm kilpailut

Salibandyn miesten MM-kisoissa otetaan käyttöön koronapassi. Jokaiselta katsojalta tarkistetaan koronapassi hallille saapumisen yhteydessä sekä Helsingin Jäähallilla että Hartwall Arenalla.

Aiemmin koronapassia ei ole voitu hyödyntää, koska tapahtumaan ei ole kohdistunut rajoituksia ja lainsäädäntö ei ole mahdollistanut koronapassin käyttöönottoa. Passi otetaan käyttöön, koska molempien hallien ravintoloihin kohdistuu uusia rajoituksia Valtioneuvoston 26.11.2021 antaman päätöksen mukaisesti.

– Tilanne on nyt selkeämpi ja koronapassi mahdollistaa entistä turvallisemman tapahtuman rakentamisen. Se vaatii meiltä järjestäjänä hieman lisäponnisteluja ja myös katsojilta pientä vaivannäköä, mutta lopputuloksena halliin voi saapua rauhallisin mielin nauttimaan maailman parhaasta salibandystä, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi.

Yhteistyössä kohti terveysturvallista tapahtumaa: vältä ruuhkat, noudata maskisuositusta

Saapuminen Helsingin Jäähallille on mahdollista jo tuntia ennen päivän ensimmäisen ottelun alkua. Finaaliviikonloppuna Hartwall Arenalla ovet avautuvat yleisölle jo puolitoistatuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua. Tulemalla ajoissa paikalle on mahdollista vähentää koronapassien ja lipuntarkastuksen yhteydessä aiheutuvaa jonottamista ja mahdollisia ruuhkia. Saapuminen halleille on pyritty tekemään sujuvaksi ottamalla käyttöön kaikki mahdolliset sisäänkäynnit.

MM-kisatapahtumassa on voimassa maskisuositus. Kisoissa työskentelevillä henkilöillä sekä vapaaehtoisilla on maskipakko koko kisojen ajan. Näiden toimenpiteiden lisäksi katsojia kannustetaan huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta, ja käsidesipisteitä on halleilla tarjolla useita sisäänkäyntien ja asiointipisteiden yhteydessä.

– Teemme tiivistä yhteistyötä hallien henkilökunnan, ravintolapalveluiden ja terveysviranomaisten sekä muiden tapahtumajärjestäjien kanssa. Seuraamme tarkasti, kun Hartwall Arena ottaa koronapassin käyttöön Jokerien KHL-ottelussa viikonloppuna, kertoo Hanne Pirkola.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.