Liigan pronssimitali matkasi Jyväskylään

JYP-logo

Liigan pronssimitalista taisteltiin loppuun saakka todella tiukasti, mutta lopulta Jyp oli parempi ja otti mitalit kaulaansa lukemin 1-2.

Ensimmäinen erä oli maaliton molempien joukkueiden käyden kerran jäähyaitiossa. Toisessa erässä Toni Koivisto siirsi Lukon 1-0 johtoon Jesper Piitulaisen ja Aaron Gagnonin esityöstä.

Kauaa ei Lukon riemua kestänyt kun Jyp tuli 1-1 tasoihin Tuomas Pihlmanin osumalla. Syöttöpisteen maaliin nappasi viimeistä peliään Jyp:n paidassa pelaava Eric Perrin ja Jani Tuppurainen.

Kolmannessa erässä riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita! Ensin Eric Perrin missasi rankkarin, Jyp otti kaksi perättäistä jäähyä ja ajassa 55:08 Jyp meni 1-2 johtoon Mikko Luoman maalilla, johon esityön teki Markus Hännikäinen. Lukko yritti vielä kuudella kenttäpelaajalla tasoittaa ottelun, mutta Jyp piti pintansa.

Jyp oli ottelussa koko ajan hivenen Lukkoa edellä. Lukon Ryan Zapolski keräsi itselleen 30 torjuntaa ja Jypin Tuomas Tarkki 23 torjuntaa.

Pronssiottelusta jää ennen kaikkea mieleen kaksi nimeä, Eric Perrin ja Ville Nieminen!