Lauri Markkasen peliaika romahti Bullsin uusien hankintojen myötä – nyt pelaa ne, joilla kulkee

Lauri Markkanen Chicago Bulls NBA IL

Lauri Markkanen putosi takaisin vaihtopenkille ja jäi viiteen pisteeseen, kun Chicago Bulls kärsi kuudennen peräkkäisen tappelunsa. Vastassa ollut kotijoukkue Utah Jazz vei pelin luvuin 113–106. Bulls on hävinnyt kaikki neljä peliään sentteri Nicola Vucevicin hankkimisen jälkeen.

Markkasen peliaika oli 22.41 minuuttia ja pelasi edellispelin tavoin myös pienen laitahyökkääjän tontilla. Markkasen pelitilanneheitot upposivat tarkkuudella 2/5, ja levypalloja hänen käsiinsä tarttui kaksi. Markkanen jakoi plus/miinus -tilastossa Bullsin huonoimman lukeman -12 Zach LaVinen kanssa.

Edellisessä pelissä Markkanen oli aloitusviisikossa, teki 16 pistettä ja otti kymmenen levypalloa.

Donovan on etsinyt Vucevicin hankinnan jälkeen toimivia viisikkoja ja siirrellyt etukentän pelaajia uusille tonteille. Markkanen oli ennen tätä pelannut isona laitahyökkääjänä ja hetkittäin keskushyökkääjänä.

Chicagolle eniten pisteitä teki tällä kertaa Thaddeus Young, jonka saldo oli 25 pistettä. Pelin paras pistemies oli Donovan Mitchell, joka tarvitsi kuitenkin 26 pisteeseen 21 pelitilanneheittoa.

Bulls on NBA:n itälohkossa kymmenentenä ja kiinni viimeisessä paikassa runkosarjan jälkeen pelattavaa play in -turnaukseen, josta voi edetä pudotuspeleihin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.