Laine osui yön NHL-kierroksella – lue raportti

Buffalo Sabres hävisi kotonaan Calgary Flamesille jatkoajan jälkeen 2-3. Buffalon Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen eivät onnistuneet pisteiden teossa. Ristolainen keräsi peliaikaa liki 25 minuuttia.

Winnipeg Jets kohtasi San Jose Sharksin ja voitti ottelun 5-1. Jetsin Patrik Laine onnistui ottelussa maalinteossa. Kyseessä oli Laineen kauden seitsemäs maali. Laine oli pelituulella ja hän kirjautti tehot 1+2. Hänellä on kaudelta kasassa tehot 7+16 joka oikeuttaa hänet suomalaisten pistepörssin kolmanteen tilaan.

Nashville Predators kohtasi Vegas Golden Knightsin ja Vegas voitti jatkoajalla 3-4. Nashvillen Mikael Granlund teki ottelussa yhden maalin ja kirjautti yhden syöttöpisteen. Kyseessä oli Granlundin neljäs maali tällä kaudella. Yhteensä Granlundilla on nyt kasassa tehot 4+7. Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui 26 kertaa.

New York Rangers voitti Carolina Hurricanesin 3-2. Yksikään ottelun neljästä suomalaisesta ei onnistunut pisteiden teossa.

Washington Capitals voitti Florida Panthersin 4-3. Aleksander Barkov otti ottelussa yhden syöttöpisteen.

Ottawa Senators hävisi Boston Bruinsille 1-2. Bostonin Tuukka Rask torjui ottelussa 33 kertaa. Ottelun enzimmäisessä tai toisessa erässä ei nähty maaleja. Ottawa aloitti maalinteon ja teki illan ainoansa kolmannen erän alussa. Boston kuitenkin tuli rinnalle ja meni ohi Brad Marchandin ja Zdeno Charan maaleilla.

Colorado Avalanche voitti kotonaan Edmonton Oilersin 4-1. Oilersin maalilla Mikko Koskinen keräsi huikeat 46 torjuntaa.

Columbus Blue Jackets hävisi Philadelphia Flyersille 2-3. Columbuksen Joonas Korpisalo torjui 19 kertaa. Flyersin Valtteri Filppula ei kerännyt tehopisteitä.

Toronto Maple Leafs nuiji 6-0 voiton itälohkon häntäjoukkue Detroit Red Wingsistä. Toronton Kasperi Kapanen saalisti yhden syöttöpisteen.

Pittsburgh Penguins voitti Vancouver Canucksin maalijuhlissa 8-6. Pittsburgh Penguins lähti toiselle erätauolle kahden maalin tappioasemassa mutta Pingviinit naputti viimeisessä erässä kuusi maalia. Pittsburghin huippupelaajat Jegveni Malkin keräsi ottelusta tehot 2+3 ja Jake Guentzel 2+2.