Krista Pärmäkoski naisten kilpailussa viides Rukalla

Maastohiihto hiihto 2

Krista Pärmäkoski sijoittui parhaana suomalaisena viidenneksi maastohiihdon maailmancupin naisten 10 kilometrillä Rukalla. Pärmäkoski jäi kärkisijasta 35 sekuntia. Kerttu Niskanen oli seitsemäs.

Kilpailun voitti Ruotsin Frida Karlsson, joka pyyhki viime kausia kilpailuja hallinneella Therese Johaugilla lattiaa. Kolmas oli Saksan Katharina Hennig, joka hävisi voittajalle 15,2 sekuntia.

Rukan kymppi hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla. Suomalaisista maailmancupin pisteille ylsivät myös Johanna Matintalo (17:s), Jasmi Joensuu (26:s) ja Anne Kyllönen (30:s).

Huomenna naiset hiihtävät Rukalla 10 kilometriä vapaalla hiihtotavalla. Takaa-ajokilpailussa ladulle startataan tämän päivän kisan aikaeroilla.