Korpisalolle nollapeli – lue kierrosraportti

Florida Panthers voitti Ottawa Senatorsin lukemin 6-1. Aleksander Barkov onnistui maalinteossa ja on nyt kirjannut tehot 11+26 tälle kaudelle, jolla hän johtaa suomalaisten pistepörssiä. Barkov teki joukkueensa 3-1 maalin. Toisessa erässä Florida teki viisi maalia ja ottelu oli siinä.

New York Rangers hävisi Nashville Predatorsille 2-5. Nashvillen maalilla pelannut Juuse Saros nappasi 39 torjuntaa ja hänet valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Predatorsin sveitsiläispuolustaja Roman Josi onnistui maalinteossa kahdesti ja tarjoili lisäksi syötön Rocco Grimaldin 1–0-osumaan. Kaapo Kakko pelasi lähes 12 minuuttia mutta hän jäi ilman tehopisteitä.

Columbus Blue Jackets voitti kotonaan Washington Nationalsin 3-0. Columbuksen Joonas Korpisalo piti nollapelin ja hänelle kirjattiin 30 torjuntaa. Nollapeli oli Korpisalolle kauden toinen.

Mikko Koskinen torjui 34 kertaa kun Edmonton Oilers haki 1-2 vierasvoiton Dallas Starsista. Oilers onnistui ainokaisessaan vasta ottelun loppuhetkillä. Koskiselle voitto oli kauden 12. Samalla Edmontonin neljän ottelun tappioputki päättyi. Dallasin suomalaiset eivät kirjauttaneet tehomerkintöjä.

St. Louis Blues voitti Colorado Avalanchen 5-2. Mikko Rantanen teki kauden yhdeksännen maalinsa toisessa erässä ylivoimalla. Toisen erän lopussa kotijoukkue heräsi ja David Perron teki kypärätempun. Joonas Donskoi jäi vaille tehopisteitä.