Korpisalolle nollapeli – katsaus maanantain NHL:ään

Dallas Stars voitti Vegas Golden Knightsin 4-2. Esa Lindell vei kotijoukkueen voittoon ottelun avauserässä. Miro Heiskanen ja Roope Hintz jäivät ilman tehopisteitä.

Columbus Blue Jackets voitti Ottawa Senatorsin 1-0. Joonas Korpisalo torjui 25 kertaa ja piti maalinsa tyhjänä. Kyseessä oli Korpisalon uran toinen nollapeli. Edellisen nollapelinsä Korpisalo pelasi vuoden 2017 helmikuussa. Ottelun ainoan maalin teki Columbuksen Oliver Björkstrand.

New York Rangers voitti Minnesota Wildin 3-2. Suomalaiset eivät tehneet tehoja, mutta Kaapo Kakko sai jääaikaa reilut 16 minuuttia ja Mikko Koivu reilut 17. Kaapo Kähkönen oli Minnesotan luukkuvahtina.

Tampa Bay Lightning voitti Buffalo Sabresin 5-2. Buffalon suomalaiskaksikko Henri Jokiharju ja Rasmus Ristolainen jäivät ilman tehopisteitä ja he kellottivat saman verran peliaikaa, yli 16 minuuttia.

Nashville Predators voitti St.Louis Bluesin voittolaukauskisan jälkeen 3-2. Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui 23 kertaa.