Koripallo- Suomen korisnuoret kohtaavat Liettuan

Suomen korisnuoret eli sudenpennut kohtaavat tänään EM-kisojen neljännesvälierässä Liettuan. Otteluparin voittaja etenee puolivälieriin, jossa vastaan tulee Tshekki – Slovenian ottelun voittaja.

Suomi aloitti kisat tappiolla, mutta Israel ottelun jälkeen joukkue on pelannut kuin hurmiossa voittamalla kisojen suosikit Espanjan ja Ranskan. Suomen tärkein pelaaja ja ehdoton tähti on Lauri Markkanen. Markkanen on takonut ottelua kohti 27.7 pistettä ja johtaa sillä koko kisojen pistetilastoa. Toki Suomelta löytyy muitakin pelaajia Markkasen takana kuten Fiifi Aidoo, Okko Järvi ja Joonas Tahvanainen. Suomella on myös kotiyleisön villi tuki takanaan mistä on varmasti hyötyä pudotuspeliottelussa.

Embed from Getty Images

Liettua hävisi alkusarjassa kaksi ottelua ja voitti yhden. Tämän tilaston ei pidä kuitenkaan antaa hämätä. Liettuassa on vahvat koripallo perinteet ja joukkueesta löytyy tälläkin kertaa laatua. Liettuan joukkueesta esiin pitää nostaa 207 senttinen Martynas Sajus ja heittävä takamies Margiris Normantas. Varsinkin atleettinen Sajus on esiintynyt kisoissa todella vahvasti ja teki Liettuan joukkueesta eniten pisteitä lohkon päätöspelissä Saksaa vastaan. Jos Suomi vähänkään löysäilee puolustuspäässä, kivikova Liettua rokottaa varmasti! 

VIHJE PELIIN

NUORTEN MM-KORIS

Suomi – Liettua
Kello 18:30

Suomi @ 2.50 William Hill

William Hill nukkuu jostain syystä kertoimeinsa kanssa! Käykää hakemassa yllämainitusta osoitteesta päivän pahin ylikerroin pois pian ennen kuin se romahtaa!

image

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.