Scroll Top

Koovee voitti ensi kertaa sitten lokakuun 29. päivän

Koovee nappasi ensimmäisen voittonsa Salibandyliigassa sitten lokakuun 29. päivän, kun Oilers kaatui Espoossa 4-3. Välillä tamperelaiset olivat hävinneet kahdeksan kertaa peräkkäin.

Teemu Suomalainen ja Jasse Kuusisto muuttivat toisessa erässä tasatilanteen Kooveen 3-1-johdoksi, jota Oilersin Riku Holopainen kavensi. Samuli Salomaan ylivoimaosuma päätösjakson puolivälissä jäi illan voitto-osumaksi, kun isännät kykenivät enää Santeri Lindforsin kavennukseen.

Koovee on voitostaan huolimatta yhä karsijan paikalla mutta enää pisteen päässä viivan yläpuolella häämöttävästä Welhoista.

Perjantain toisessa ottelussa Happee löi vieraissa Westend Indiansin 9-5. Happeen Jami Manninen oli kolmella maalillaan ja ja yhdellä syöttöpisteellään illan tehomies. Joukkuetoveri Peter Kotilainen kirjautti 2+1. Indiansin iloksi jäi Teemu Karesniemen ensimmäinen liigamaali.

Salibandyliigan lauantain ottelut ovat SB Welhot – OLS, LASB – SalBa ja TPS – SPV, joka pelataan TPS:n uudella kotiareenalla Kupittaan urheiluhallissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.