Kontisen ja Peersin synkkä kausi sai jatkoa Lontoossa

Suomen tämän hetken kirkkain tennisässä Henri Kontinen ja hänen nelinpeliparinsa, 30-vuotias australialainen, John Peers hävisivät ottelunsa tänään Lontoon ATP-finaaliturnauksen 5. pelipäivänä. Kaksikko kohtasi Brasilian Bruno Soaresin ja Iso-Britannian Jamie Murrayn.

Kontinen/Peers veivät ottelun avauserän nimiinsä lukemin 6-3 ja kaikki näytti hyvältä. Toisessa erässä tahti muuttui ja erä eteni tie brakeen asti, jonka Soares/Murray kirjasivat nimiinsä 7-6 (7-3). Kolmas erä oli täysin Soaresin ja Murrayn näytöstä ja he veivät erän lukemin 10-3 ja samalla koko ottelun erin 2-1.

Kontisen ja Peersin peli on takkuillut viime aikoina todella pahasti. Pari on voittanut ottelun viimeksi US Openissa 30.8. ja sen jälkeen pari on kuitannut nimiinsä tappioita tappioiden perään.