Kokeneet NHL-scoutit heittävät vuoronperään lunta tupaan HIFK:n tulevaisuudentoivolle varaustilaisuuteen

Anton Lundell on eniten puhuttu suomalainen mentäessä kohti NHL:n kesän varaustilaisuutta. Vielä muutama kuukausi sitten häntä povattiin kärkivarauksien joukkoon mutta monet nykyiset- tai entiset kykyjenetsijät ovat alkaneet suhtautua Lundelliin skeptisemmin. Mutta yksi asia on suhteellisen varma, hänet varataan ykköskierroksella.

Embed from Getty Images

Yksi skeptisemmin suomalaiseen suhtautujista on entinen NHL-kykyjenetsijä Grant McKagg, joka kirjoitti Twitterissä kaksi tulevan varaustilaisuuden yliarvostetuinta lupausta.

– Kaksi pelaajaa, jotka näen usein TOP 31:ssä ovat Jeremie Poirier ja Anton Lundell. En ottaisi Lundellia 30 ensimmäisen joukossa, enkä Poirieria ensimmäisten 50 joukossa, McKagg kommentoi.

– Lundellissa on paljon asioita, joista pidän. Hän on älykäs, kilpailuhenkinen kahdensuunnan pelaaja ja hän on jo todistanut pystyvänsä pelaamaan miehiä vastaan, mutta hänen luistelutaitonsa on isoin huolenaihe kun puhutaan NHL-tasosta. Se on vähintäänkin ongelmallinen.

Lundellin maajoukkueura on ollut menestyksekäs. Hän on voittanut maailmanmestaruuden niin alle 18-vuotiaiden kuin alle 20-vuotiaiden maajoukkueissa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.