Katsaus viime yön NBA-kierrokselle

NBA:ssa pelattiin kuuden ottelun kierros. Minnesota Timberwolves hävisi kotonaan Milwaukee Bucksille. Bucksin kolmas erä oli todella tehokas ja koko ottelun se voitti 106-134. Milwaukeen Giannis Antetokounmpo oli joukkueen avainpelaaja tehden 34 pistettä.

Memphies Grizzlies hävisi Houston Rocketsille 100-107. Houstonin supertähti James Harden teki peräti 44 pistettä. NBA:n vuoden 2018 MVP saalisti ottelussa lisäksi 10 levypalloa ja kuusi syöttöä. Hardenin keskipistemäärä on seitsemän ottelun jälkeen 36,6, jolla hän johtaa NBA:n kyseistä tilastoa.

Embed from Getty Images

Phoenix Suns voitti Philadelphia 76ersin 114-109. Sunsin Devin Booker saalisti 40 pistettä. Myös Sunsin tämän vuoden maailmanmestari, Espanjan Ricky Rubio teki 21 pistettä ja antoi 10 syöttöä. Philadelphian Al Horford teki 32 pistettä ja oli samalla joukkueensa paras pelaaja.

Embed from Getty Images

Brooklyn Nets voitti New Orleans Pelicansin 132-125. Netsin Kyrie Irving teki 39 pistettä. Pelicansin Brandon Ingram laittoi vielä paremmaksi tehden 40 pistettä. Pelicans on voittanut kaudella ainoastaan yhden pelin ja se on läntisessä konferenssinssa viimeisenä.

Golden State Warriors voitti Portland Trail Blacersin 127-118. Portlandin Damian Lillard oli ottelun paras pistemies tehden 37 pistettä. Warriorsin Eric Paschall oli ottelun toiseksi paras pistemies 34 pisteellä ja 13 levypallolla. Molemmat joukkueet ovat läntisessä konferensissa pudotuspeliviivan alapuolella vähän yllättäenkin.

Embed from Getty Images

Washington Warriors voitti Detroit Pistonsin 115-99. Joukkueet ovat itäisessä konferensissa pudotuspeliviivan alla. Detroitin Luke Kennard teki 24 pistettä, otti neljä levypalloa ja viisi syöttöä. Pistonsin Andre Drummond teki 15 pistettä ja otti huikeat 24 levypalloa.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.