Katsaus UCL-finaalin Bet365-kertoimiin

Gamblers UCL mestareiden liiga mestarien

Ensimmäistä kertaa Champions Leaguen historiassa molemmilla joukkueilla on mahdollisuus triplaan, johon kuuluu oman liigan mestaruus, oman liigan sisäisen cupin mestaruus, sekä Champions Leaguen mestaruus. Molempien joukkueiden valmentajat haluavat kuumeisesti voittaa jalkapallon himoituimman pokaalin ja todistaa epäilijöiden olleen väärässä heidän sopivuutensa suhteen.

Barcelona lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, eikä suotta; heillä on varmasti yksi kaikkienaikojen kovimmista hyökkäystrioista, johon kuuluu Messi, Luis Suarez ja Neymar jr, joka on tehnyt tuhoisaa jälkeä koko kauden ajan.

Barcelona saa otteluun 1.61 kertoimen varsinaisen peliajan puitteissa ja 1.31 lopullisena voittajana. Juventus saa varsinaisen peliajan voitosta 6.00 kertoimen ja lopullisena voittajana 3.40 kertoimen. Bet365 tarjoaa otteluun houkuttelevia kohteita, pelaajille, jotka uskovat ottelun päättyvän lisäajalla tai pilkuilla. Barcelonan kerroin on 11.00 lisäajan voitolle ja 15.00 pilkuilla päättyvästä voitosta. Juventus saa myös 15.00 kertoimen pilkkuilla tapahtuvalla voitolla ja 23.00 lisäaika voitolle.

Ottelu on varsinkin Paul Pogballe varmasti tunteikas, sillä häntä on huhuiltu Barcelonaan kauden jälkeen 70 miljoonan punnan siirtosummalla. Pogban muita mahdollisia osotteita ovat Manchester United, Chelsea, sekä Real Madrid. Pogba on tehnyt tällä kaudella uskomattomia maaleja tärkeisiin paikkoihin ja hänellä onkin pääsarjatasolla eniten maaleja keskikenttäpelaajista euroopassa boxin ulkopuolelta lähteneissä laukauksissa. Pogban kerroin ensimmäisenä maalintekijänä on 17.00 ja 6.50 maalintekijänä missä vain vaiheessa ottelua. Ottelussa suurin osa vedonlyönnistä kohdistuu, kumminkin Barcelonan pelaajiin (Messi, Suarez ja Neymariin). Neymarilla ja Suarezilla on kummallakin 6.00 kerroin ensimmäiselle maalille ja 2.6 maalille missä vaan vaiheessa ottelua.

Messi ensimmäisenä maalintekijänä 4.00 kertoimella vaikuttaa loistavalta kohteelta. Gigi Buffon sanoikin tällä viikolla Messistä, että hän on alieni ja sen takia häneltä pitäisi kieltää pelaaminen ihmisten kanssa. Ottelussa katseet kääntyvät myös Barcelonan legenda Xaviin, joka pelaa lauantaina viimeisen ottelunsa ja näin hänen uskomattoman hieno uransa saa mitä mahtavimman päätöksen, Champions Leaguen finaalissa. Xavi on ollut Barcelonassa 11 vuotiaasta lähtien. Xavia pidetään yhtenä kautta aikojen parhaana pelaajana omalla paikallaan.

Muita loistavia kohteita löytyy Bet365 sivustolta jalkapallo osiosta, valitsemalla Champions League.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.