Katsaus lauantain NHL-kierrokselle

Minnesota Wild hävisi kotonaan Caroline Hurricanesille jatkoajan jälkeen. Ensimmäisessä erässä vierailijat menivät jo 0-2 johtoon ja Teuvo Teräväinen nappasi syöttöpisteen. Minnesota tuli takaisin rinnalle ja Mikko Koivu nappasi syöttöpisteen.

Edmonton Oilers kohtasi Dallas Starsin ja hävisi jatkoajan jälkeen 4-5. Dallasin Miro Heiskanen teki tehot 1+1 ja Esa Lindell nappasi syöttöpisteen jatkoajan ratkaisumaaliin. Edmontonin Mikko Koskinen poimi 31 torjuntaa. Connor McDavid saalisti taas tehot 0+3.

Tampa Bay Lightning hävisi kotonaan 3-4 Winnipeg Jetsille. Patrik Laine ei kerännyt syöttöpisteitä. Winnipegin Joona Luoto pelasi noin 6 minuuttia.

Boston Bruins hävisi voittolaukausten jälkeen Washington Capitalsille 2-3. Bostonin Tuukka Rask oli luukkuvahtina.

Florida Panthers voitti New York Rangersin 4-3. Suomalaiset eivät päässeet tehopisteille. Kaapo Kakko ei ollut pelissä mukana sairauden johdosta.

Montreal Canadiens hävisi kotonaan New Jersey Devilsille. Montrealin suomalaiset Joel Armia, Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen eivät saaneet tehomerkintöjä.

Pittsburgh Penguins nuiji Toronto Maple Leafsin lukemin 6-1. Toronton maalilla pelasi Kasimir Kaskisuo ja ottelu oli samalla hänen ensimmäinen NHL-ottelunsa. Kaskisuon ensiesiintyminen ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan Hänen torjuntaprosentin ollessa 84,21 ja torjuntoja Kaskisuo keräsi 32 kappaletta. Pittsburghin Juuso Riikola pelasi uransa yhdeksännen NHL-ottelunsa. Toronton Kasperi Kapanen taipui saldoon -3.

Nashville Predators koki kotonaan murskatappion Chicago Blackhawksia vastaan. Chicagon Olli Määttä nappasi yhden syöttöpisteen. Pekka Rinne vaihdettiin maalilta Juuse Sarokseen ajassa 31,39. Molemmat suomalaisveskarit kuittasivat torjuntaprosenteikseen noin 70%, joten tällä hetkellä Nashvillen maalivahdit ovat kohtalaisen kylmiä. Nashvillen Mikael Granlund kuittasi itselleen yhden syöttöpisteen.

Vancouver Canucks taipui kotonaan Colorado Avalanchelle jatkoajan jälkeen 4-5. Joonas Donskoi kellotti peliaikaa itselleen yli 20 minuuttia.

San Jose Sharks voitti kotonaan voittolaukausten jälkeen Detroit Red Wingsin 4-3. Detroitin Valtteri Filppula kirjautti itselleen yhden syöttöpisteen.