Kasperi Kapanen ja Aleksander Barkov maalinteossa

Toronto Maple Leafs nollasi Pittsburg Penguinsin kotonaan lukemin 4-0. Maple Leafsin Kasperi Kapanen teki maalin läpiajosta. Maali oli 23-vuotiaalle suomalaishyökkääjälle kauden 12:s. Kapanen on kirjannut kauden 61 ottelusta 33 (12+21) tehopistettä. Kapanen otti ottelussa vielä tappeluerän Jared McCannin kanssa, joka päätyi ratkaisemattomaan. Molemmat herrat kuittasi itselleen 5 minuutin jäähyt.

Los Angeles Kings isännöi Florida Panthersia ja voitti ottelun 5-4. Aleksander Barkov oli hyvässä vireessä ja teki ottelussa kaksi maalia. Suomalaisten tämän kauden pistepörssiä johtava Barkov teki avauserässä kaksi maalia vajaan kahden minuutin sisään. Ensin Barkov tasoitti pelin maalin kulmalta 1–1:een ja hetken päästä hän ampui tarkasti b-pisteiden välistä Panthersin 2–1-johtoon. Kaksi maalia nosti Barkovin kauden maalisaldon 20:een. Tehopisteitä suomalaishyökkääjän vyöllä on nyt 60 (20+40).

Washington Capitals hävisi Montreal Canadiensille jatkoajalla 3-4. Capitalsin venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetshkin jahtaa edelleen uransa 700:tta maalia. Ovetshkin teki yhden maalin ja pääsi 700 maalin päähän rajasta.

Ottawa Senators hävisi Winnipeg Jetsille 1-5. Winnipegin Patrik Laine sai ottelussa kaksi syöttöpistettä. Ottelun kolmannessa erässä nähtiin varsinainen sekametelisoppa kun molempien joukkueiden pelaajat alkoi sikailemaan. Yksi sopan keittäjistä oli kotijoukkueen Brady Tkachuk, tuttuun tyyliin. Ottawan pelaajista kolme pelaajaa otti 10 minuutin käytösrangaistuksen ja Tkachuk otti kaupan päälle 2+2 rangaistuksen väkivaltaisuudesta. Winnipeg vastasi huutoon ja heiltä kaksi pelaajaa otti kympit. Ottelun paras pelaaja oli Winnipegin Mark Scheifele, joka teki tehot 1+3.

St. Louis Blues kohtasi kivenkovan Arizona Coyotesin ja sen veskarin, Antti Raannan. Ottelu päättyi 1-0 Bluesin voittoon ja Arizonan maalilla Raanta torjui huikeat 45 kertaa. Ilman Raannan unelmapelastuksia loppunumerot olisi ollut murskaavat.