Scroll Top

Käsisvihje illan otteluun PIF-BK46

Miesten käsipallon SM-liiga jatkuu tänään kahdella ottelulla. Toisessa ottelussa kohtaavat HIFK – ÅIFK sekä PIF – BK-46. Otteluista pureudumme jälkimmäiseen.

Paraisten Urheilu- ja Nuorisotalolla kohtaavat tänään PIF ja BK-46.

Pargas IF:n kausi on sujunut mollivoittoisesti ja se on sarjataulukossa viimeisenä häviten kaikki ottelunsa. PIF on ehtinyt häviämään Cocksille, ÄIFK:lle ja SIF:lle. Maaleja se on tehnyt kolmessa pelissä vain 69 ja päästänyt 98. Joukkueen uudet pelaajat, Aleksandar Trencevski, Henry Kellgren, Mikael Manderoos, Benjamin Fellman ja Samuel Edberg eivät ole kyenneet tuomaan kaivattua boostia paraislaisten pelaamiseen.

Tänään PIF kohtaa sarjakakkosen, Karjaan BK-46:n, joka on sarjataulukossa upeasti toisena. BK-46 sai takaisin yli kymmenen kuukauden loukkaantumisen jälkeen Oscar Kihlstedtin. Tänään on miehen ensimmäinen peli pitkään aikaan mutta Karjaalta kuuluu, että hän on todella nälkäinen ja valmis kentälle. BK-46 teki lokakuun alussa ihmetempun kun se voitti vieraissa Riihimäen Cocksin. Toki Cocksilla oli peliruuhkaa Mestareiden liigan takia mutta riihimäkeläisiltä löytyy rosterissa leveyttä. Ottelu päättyi 31-32, joten BK-46:n maalinteko tuntuu sujuvan. Välissä se voitti SIF:n mutta viime pelissä Dicken oli parempi maalein 29-27.

On kohtalaisen selkeää, että BK-46 lähtee otteluun suuren suurena ennakkosuosikkina.

KÄSIPALLO, MIESTEN SM-LIIGA

PIF – BK-46
Kello 19:00

BK-46 -12.5 @ 1.79 888sport
Panos: small

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.