Käsipalloennakko olympialaisiin – Uusiiko Ranska mestaruutensa?

Tällä kertaa Olympialajeista esitellään käsipallo. Laji oli mukana jo vuoden 1936 Olympialaisissa Berliinissä mutta sen jälkeen tuli kymmenien vuosien tauko ja laji palasi olympiakartalle vuonna 1972 Munchenissa. Menestyneimpiä maita käsipallossa on Keski-Euroopan maat. Lontoon Olympialaisissa kultaa otti miehissä Ranska ja naisissa Norja. Suomi ei ole mukana kisoissa.

Lajin säännöt ovat huomattavan yksinkertaisia. Palloa pompotellaan, syötellään ja yritetään heittää heittoviivan takaa maaliin. Pelissä pelataan kaksi 30 minuutin puoliaikaa. Eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa.

Riossa ottelut pelataan Future Arenalla ja joukkueita on mukana alkusarjassa 24 kappaletta. Koska joukkueita on joka mantereelta, tasoerot on suuret.

image

VEDONLYÖNTIVIHJE

Alkusarjan otteluissa voittajien veikkaaminen ei kannata, sillä joukkueiden voimasuhteiden ollessa valtavat, voittajan kerroin on todella pieni. Se ei kuitenkaan betsaamista lannista. Erittäin mainioitA kohteita ovat ‘race to X goal’ eli lyökäämme vetoa kumpi joukkue saavuttaa ensin kolme, viisi, seitsemän tai kymmenen maalia. Esimerkkinä todettakoon Tanska vastaan Kolumbia. Tanska saa voittoon kertoimen 1.10, jossa ei ole mitään järkeä. Sen sijaan lyödään, että Tanska saa ensin 3 maalia. Kyseisetkään kertoimet eivät ole järin suuria mutta idea on poimia samalle lapulle samaa betsiä monesta eri kohteesta. Bet365 tulee ainakin antamaan kyseistä vetoa lyötäväksi ja Bet365:llehän tilin saa auki TÄÄLTÄ!

Kyseessä on todella vauhdikas laji jota kannattaa ehdottomasti seurata! Suurimmat mitalisuosikit ovat Ranska, Tanska ja Saksa. Keski-Euroopasta tulee hallitsevat maat ja ulkopuolisena on läheisimpänä Etelä-Korea.

Mukavia hetkiä huippupallon parissa!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.