KalPa isännöi tiistaina tuttua kiistakumppania

Tiistaina on jälleen luvassa vauhdikasta kiekkoviihdettä kuopiolaisyleisölle, kun pitkäaikainen kiistakumppani JYP saapuu vieraaksi Data Group Areenalle.

KalPa avasi kautensa kahdella ottelulla viikonloppuna, joista ensimmäisessä pohjoissavolaismiehistö niisti pisteet Pelicansilta komeasti luvuin 2-0. Sama lento ei kuitenkaan jatkunut lauantaina, kun kauden ja Liiga-historian ensimmäinen Savon derby pelattiin Mikkelissä. Jukurit oli viimeistelyssään KalPaa terävämpi ja nappasi pisteet lopputuloksella 4-2.

KalPa sai ensimmäisistä otteluissa kuitenkin kaivattuja onnistumisia, kun maaleja tuli niin yli- sekä alivoimalla. Pelicans-ottelussa KalPan puolustus pysyi tiiviinä, eikä se jättänyt lahtelaishyökkääjille tilaa maalintekoon. JYPiä vastaan puolustuksen on pelattava vähintään yhtä hyvällä tasolla, sillä vastustajan tulivoima on kasvanut entisestään.

Tasaisia vääntöjä

Joukkueet kohtasivat viime kaudella kaikkiaan kuusi kertaa, joista KalPa poistui voittajana neljä kertaa. Viime kaudella keskinäiset kamppailut olivat tasaisia vääntöjä ja neljä näistä otteluista venyi aina jatkoajalle asti.

KalPa tarvitsee myös JYPiä vastaan yleisöltä täyden tukensa, jotta kauden toinen kotivoitto irtoaisi, joten tule Data Group Areenalle kannustamaan KalPa voittoon!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.