Kalevan kisat – Elmo Lakka voitti jälleen 110 metrin aidat – Miesten korkeudessa käytiin tiukkataistelu mestaruudesta

Pika-aituri Elmo Lakka on voittanut viidennen peräkkäisen Suomen mestaruuden 110 metrin aidoissa. Lakka oli alusta lähtien kilpailussa täysin ylivoimainen, vaikka mies kolhi juoksun lopussa aitoja, joka vaikutti myös loppuaikaan. Miehen loppuaika oli 13,70 ja eroa kilpailun kakkoseen Santeri Kuusiniemeen kertyi peräti yli puoli sekuntia. Kuusiniemen juoksema aika 14,28 oli miehen uusi henkilökohtainen ennätys. Pronssia kilpailussa otti Ilari Manninen ajalla 14,31.

Miesten korkeudessa käytiin tiukka taistelu voitosta. Arttu Mattila ja Samuli Eriksson hyppäsivät saman tuloksen 212, mutta Mattilalla oli vähemmän pudotuksia, joten näin Äänekosken Urheilijoita edustava Mattila kruunattiin mestariksi. Pronssia kilpailussa otti Valtteri Välimäki tuloksella 206.