Kakolle ja Kapaselle syöttöpisteet NHL-kierroksella

New York Rangers koki tappion Buffalo Sabresia vastaan lukemin 2-3, vaikka Rangers teki kaksi maalia ottelun viimeisten kolmen minuutin aikana. Jimmy Vesey vei Buffalon kolmannen erän puolivälin jälkeen jo 3–0-johtoon, mutta Rangers tuli lopussa maalin päähän pelatessaan ilman maalivahtia. Kaapo Kakko sai syöttöpisteen Chris Kreiderin 2–3 -maaliin. Sabresin suomalaispuolustajat Rasmus Ristolainen ja Henri Jokiharju jäivät ilman tehopisteitä.

Toronto Maple Leafs otti arvokkaan 5–4 -jatkoaikavoiton Anaheim Ducksista. Toronton Kasperi Kapanen sai ottelussa syöttöpisteen. Maple Leafsin tähtihyökkääjä Auston Matthews teki puolestaan jo kauden 40. maalinsa ja nousi liigan maalipörssin kärkeen Washingtonin Aleksandr Ovetshkinin rinnalle.

Columbus Blue Jackets jatkoi viime aikojen vahvaa menoaan ja otti kolmannen perättäisen voittonsa kaatamalla Detroit Red Wingsin 2–0. Columbus on voittanut yhdeksän viimeisistä kymmenestä ottelustaan ja nousi itäisessä konferenssissa viidenneksi. Kyseessä oli ensimmäistä kauttaan pelaavan 25-vuotiaan Columbus-veskari Elvis Merzlikinsin viides nollapeli kahdeksaan otteluun.

Dallas Stars menetti kahden maalin johtoasemansa ja kärsi kotikaukalossaan kirvelevän 2–3 -tappion Minnesota Wildille. Dallasin Miro Heiskanen sai syöttöpisteen, kun kotijoukkue siirtyi 2–0-johtoon ottelun toisessa erässä Denis Gurianovin maalista.