Kaapo Kakko katkaisi pitkän maalittoman kautensa

Buffalo Sabres voitti Edmonton Oilersin jatkoajalla 3-2 ja se katkaisi samalla neljän ottelun tappioputkensa. Ottelun ratkaisi Buffalon kapteeni ja pistehai Jach Eichel. Sekä Henri Jokiharju että Rasmus Ristolainen kirjauttivat itselleen yhden miinuksen +/- -sarakkeeseen.

Winnipeg Jets hävisi kotonaan Toronto Maple Leafsille 3-6. Toronton Kasperi Kapanen ja Jetsin Patrik Laine tekivät molemmat maalit joukkueilleen. Kapanen teki 0-2 -maalin avauserässä ottaen kiekon vastustajan lavasta ja laittaen sen Jets-vahti Connor Hellebuyckin selän taakse. Laine teki ottelun 2-2 -maalin tavaramerkillänsä eli tulisella rannelaukauksella. Kapanen antoi vielä syötön 2-4-maaliin.

Colorado Avalanche kohtasi St. Louis Bluesin voittaen ottelun selvästi 7-3. Coloradon suomalaiset, Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi onnistuivat molemmat maalinteossa.

Calgary Flames voitti kotonaan New York Rangersin 4-3. Rangersin Kaapo Kakko teki ottelun 3-3-maalin. Lisäksi Kakko syötti Rangersin toisen maalin. Maali oli suomalaisnuorukaiselle ensimmäinen sitten marraskuun 12. päivä. Vain hetkeä myöhemmin Calgaryn Sean Monahan teki ottelun 4-3 voittomaalin.

Pittsburgh Penguins hävisi San Jose Sharksille jatkoajan jälkeen 2-3. Penguinsin Juuso Riikola on saanut hyvien otteiden jälkeen jo enemmän vastuuta ja hän pelasi melkein 20 minuuttia. Tehopisteille Riikola ei yltänyt.

New York Islanders hävisi New Jersey Devilsille 1-2. Islandersin Leo Komarov pelasi alle 13 minuuttia mutta sai kerätyksi kolme laukausta tilastoihin. Tehopisteille Komarov tai Sami Vatanen ei yltänyt.

Montreal Canadiens hävisi kotonaan Tampa Bay Lightningille 1-2. Tampan voittoputki on nyt viiden ottelun mittainen. Montrealin suomalaiskaksikko ei päässyt tehopisteille ottelussa.

Ottawa Senators hävisi Florida Panthersille 3-6. Florida teki ottelun toisessa erässä neljä maalia ja ratkaisi ottelun. Aleksander Barkov ei saanut tililleen yhtään tehopistettä.

Arizona Coyotes voitti Anaheim Ducksin 4-2. Arizonan maalilla pelannut Antti Raanta oli taas huippuvireessä ja torjui 27 kertaa. Arizona on aloittanut vuotensa hyvin. Toissapäivänä joukkue katkaisi St. Louis Bluesin pitkän voittoputken.

Boston Bruins hävisi jatkoajalla Columbus Blue Jacketsille jatkoajalla 1-2. Tuukka Rask torjui Bostonin maalilla 31 kertaa. Boston johti ottelua kahden erän jälkeen mutta Columbus tuli rinnalle ja meni ohi Pierre-Luc Duboisin maalilla. Bostonin pisteputki on nyt yhdeksän ottelun mittainen ja se nousi tasapisteisiin Washington Capitalsin kanssa itäisen konferenssin piikkipaikalle.

Vancouver Canucks voitti maali-iloittelussa Chicago Blackhawksin 7-5. Chicagon Olli Määttä kirjasi syöttöpisteen 2-4 maalin.