Jokerit rutiinivoittoon

image

Jokerit rutiinivoittoon piskuisesta Slovan Bratislavasta

Jokerit ei jättänyt epäilyksille sijaa vaan marssi helppoon voittoon. Ottelu ei ehtinyt vanheta edes puolta erää kun pitkän pyörityksen päätteeksi Ville Lajunen sivalsi Jokerit 1-0 johtoon.

Jokerit ratkaisi ottelun heti avauserässä, kun Mathis Olimb karkasi harhasyötöstä läpiajoon ja siirsi pelin 2-0.

Slovanille toi toivoa Lukas Kasparin kavennusmaali 2-1 ylivoimalla 3 erän puolivälissä. Jokerit kuitenkin maalasi ylivoimalla 3-1 Niko Kapasen toimesta. Jesper Jensen vielä huudatti yleisöä kertaalleen laukomalla pelin 4-1.

Tekopaikkoja oli Jokereilla moneen lisäosumaan, mutta viimeistely ontui. Peter Reginin kädet jäätyivät aivan avopaikan tullen ja muillakin kiekko tuntui polttavan lavassa.

Toisen erän alussa Jokerit menetti luottopuolustajansa Philip Larsenin aivotärähdyksen vuoksi. Tästä lähtien Jokerit joutuivat pyörittämään vain 5 puolustajalla. Ajoittain peli oli erityisen väsynyttä ja jalka painoi.

KUVA: Jokerit

Gee jututti isot minuutit Jokereiden takalinjoilla raatanutta Topi Jaakolaa.

– Oliko raskasta pelata käytännössä kaksi erää vain 5 puolustajalla?

”No kieltämättä, välillä piti miettiä meneekö jokaiseen hyökkäyspään kulmavääntöön aina mukaan mutta tietysti kaikkemme annoimme. Hauskaa oli pelata isot minuutit ja voitto on ainoa joka ratkaisee”

– Näytti että peli ratkeaa ja repeää ihan kättelyssä, mutta vastustaja laittoi pelin yllättävän tiukille kalkkiviivoilla

”Joo kyllä peli olisi voinut jopa kääntyä, mutta onneksi Karlsson otti tärkeitä torjuntoja. Saimme myös kuitattua nopeasti heidän kavennusmaalin mikä auttoi valtavasti”.