Jokerit päätti rankan viikkonsa voittoon

Jokerit palkitsi itsensä rankan viikon päätteeksi kolmanteen peräkkäiseen voittoon. Neftehimik Nizhnekamsk kaatui Pasilassa maalein 3-2.

Jokereiden kahdesta ensimmäisestä osumasta vastasivat Aleksi Halme ja Petri Kontiola.

Neftehimik meni ottelussa 1-0-johtoon jo reilun minuutin pelin jälkeen Matt Whiten osumalla. Aleksi Halme tasoitti pelin viiden minuutin kohdalla etukulmasta. Petri Kontiola iski kotijoukkueen johtoon avauserän puolivälin jälkeen. Neftehimik vaihtoi tämän jälkeen maalivahtia.

Vielä avauserässä ruotsalaishyökkääjä Jacob Berglund karkasi läpiajoon ja tasoitti ottelun 2-2:een. Ottelun 3-2-voittomaalin laukoi toisen erän alussa Nicklas Jensen.

Jokerit nousi voiton myötä tasapisteisiin läntisen konferenssin kakkospaikalle yhden ottelun enemmän pelanneen SKA Pietarin kanssa.