Jokerit päättää tänään ensimmäisen vieraskiertueensa

Ryan Zapolski palaa maalille, kun Jokerit päättää kauden avanneen vieraskiertueen Dynamo Moskovan vieraana. Muita muutoksia helsinkiläisten kokoonpanoon ei tule.

Karri Rämö torjui sunnuntaina voiton Lokomotiv Jaroslavlia vastaan, mutta kahdessa ensimmäisessä kamppailussa torjntavuorossa ollut Zapolski palaa tänään tolppien väliin. Amerikkalaisen torjuntaprosentti viime viikon peleistä on 93,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,51.

Muuten Jokerit jatkaa samalla kokoonpanolla kuin sunnuntaina Jaroslavlissa 4-3-jatkoaikavoitossa. Tuttuun tapaan joukkue pelaa 12 hyökkääjällä ja kahdeksalla puolustajalla. Ketjuihin tai pakkipareihin ei tule muutoksia.

Kuva: Jokerit

Loukkaantumisen vuoksi vieraskiertueelta oli sivussa Petteri Wirtanen. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella ovat tänään maalivahti Juho Ratilainen, puolustaja Joonas Jalvanti sekä hyökkääjät Henri Ikonen, Masi Marjamäki ja Tomi Mäki.

Jokerit lähtee illan otteluun hakemaan kolmatta voittoaan vierasturneelta, kun taas Dynamo tähtää kolmanteen voittoonsa neljän pelin mittaisen kotiputken aikana. Moskovalaiset ovat olleet edellisissä keskinäisissä kohtaamisissa niskan päällä ja ottaneet voiton viidessä peräkkäisessä pelissä. Jokereilla on paljon kalavelkoja maksettavana.

Erikoistilanteet ovat illalla varmasti isossa roolissa, sillä molemmat ryhmät ovat olleet tehokkaita ylivoimalla. Siinä missä Jokerit on ollut 17 kertaa alivoimalla ensimmäisissä peleissään, Dynamo on joutunut tappamaan jäähyjä vain kymmenesti eli hieman yli kolme kertaa ottelua kohden. Moskovalaisjoukkue on onnistunut pelaamaan kurinalaisesti ja siihen Jokereiden pitää pystyä vastaamaan.

Lähde: Jokereiden tiedote

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.