Jokerit onnistui kääntämään ottelun Kunlunia vastaan itselleen

Jokerit kohtasi viikon kolmannessa kotiottelussaan Pekingin Kunlun Red Starin. Ottelusta ei puuttunut jännitystä.

Helsinkiläiset nousivat ottelun voittoon vasta aivan pelin lopussa Mikko Lehtosen maalilla. Kunlun jaksoi pelata hyvää jääkiekkoa ottelun ensimmäiset 30 minuuttia ja pitkään näyttikin siltä, että Kunlun vie pisteet mukanaan.

Kunlun siirtyi toisessa erässä jo 0-3 johtoon. Jokerit kuitenkin heräsi Jesse Joensuun maalilla ja takaa-ajo alkoi.

Kolmannessa erässä koko kauden alavireisesti pelannut Mika Niemi kavensi ottelun jo tilanteeseen 2-3. Noin viisi minuuttia ennen loppua Jesse Joensuu teki illan toisen maalinsa ja Jokerit oli tullut tasoihin.

Vain muutama minuutti Joensuun jälkeen Mikko Lehtonen laukoi elämänsä kyllyydestä Jokerit 4–3 -voittoon.

Janins Kalnins torjui ottelussa vain 14 kertaa.