Jokerit murskasi Moskovan Dynamon lukemin 6-1

Helsingin Jokerit isännöi tänään tyhjille katsomoille Dynamo Moskovaa. Jokerit sai otteluun loistavan alun, kun Jesse Joensuu rusikoi kiekon maaliin jo 16 sekunnin pelin jälkeen. Osuma jäi avauserän viimeiseksi, mutta toisessa erässä venäjänpoikaa vietiin!

Helsinkiläiset voitti toisen erän 3-0 ja karkasi samalla neljän maalin karkumatkalle. Jakub Krejcik, Brian O’Neill ja Iiro Pakarinen vastasivat toisen erän maaleista.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Kolmas erä oli kotijoukkueelta yhtä tylyä nöyryyttämistä. Joensuu ja Pakarinen tekivät illan toiset osumansa ja Jokerit johti ottelua jo 6-0. Dynamon 6-1 -kavennus oli varsin laiha lohtu.

Jokerit nousi voiton myötä 29 pisteeseen ja on nyt kahdeksantena läntisessä lohkossa. Tosin sijoitus ei ole millään tapaa vertailukelpoinen, sillä joukkue on pelannut useita otteluita muita vähemmän.

Voitto oli Jokereille toinen perättäinen ja samalla joukkue katkaisi Dynamon kolmen ottelun voittoputken.