Jokerit murskasi moskovalaiset – Mikko Lehtonen kapellimestarina

Jokerit otti kolmannen peräkkäisen voittonsa, kun se antoi isän kädestä kotikaukalossaan Moskovan Spartakille lukemin 7–1.

Pelin ylivoimainen hahmo oli jälleen kerran saldon 2+2 nakuttanut puolustaja Mikko Lehtonen. Lehtonen siirtyy NHL:ään Toronto Maple Leafsin training campille heti kun uudesta kaudesta tulee jotain tietoa.

Embed from Getty Images

Jokerit oli niskan päällä ottelun alusta loppuun.

– Olimme tänään todella tehokkaita. Oli hieno juttu, että saatiin viivasta maaleja, Jokerien päävalmentaja Lauri Marjamäki kuvasi.

Jokereiden peli jylläsi suvereenisti. Ensimmäiset kolme osumaa syntyivät tasakentällisin, sitten Brian O’Neill iski 37. minuutilla alivoimalla lukemiksi 4–0.

Embed from Getty Images

Spartakin KHL:n neljänneksi tehokkain ylivoima osoittautui ottelussa täysin tehottomaksi. Heti O´Neillin osuman jälkeen Marko Anttila karkasi saman alivoiman aikana läpiajoon ja oli lähellä kasvattaa johtoa entisestään.

Spartak kavensi ottelun 4–1:een, mutta sillä ei ollut vaikutusta Jokereiden menoon. Siitä piti huolen Jokereiden viisikkopeli, joka jauhoi hitaasti mutta varmasti lisämaaleja.

– Myös meidän maalivahtimme Janis Kalnins onnistui mainiosti, Marjamäki kehui.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.