Jokerit löi ja ohitti ÅIF:n naisten B-lohkossa

Salibandy2

Jokerit löi F-liigan tiistain ainoassa ottelussa naisten B-lohkossa kotonaan ÅIF:n 6-3 ja nousi samalla sipoolaisten ohi lohkon kolmoseksi.

ÅIF laukoi ottelun avausmaalin ja nousi vielä toisen erän alussa tasalukemiin 2-2, mutta pelin puolivälissä Jokerit palasi johtoon Emilia Kaartoahon ylivoimaosumalla. Lisää maaleja nähtiin vasta kolmannessa erässä, kun Nea SuominenHenna Pynnönen ja Emilia Kaartoaho laukoivat kotijoukkueen jo 6–2-johtoon. ÅIF kykeni vielä Sarita Kuljuntaustan kavennukseen muttei enää kunnon loppukiriin. Jokereiden Bianca Boman ja Emilia Kaartoaho olivat illan tehokkaimmat kummankin kirjautettua 2+1.

Jokereiden kokoonpanossa nähtiin jo tänään joukkueen vahvistuksiksi kesken kauden liittyneet Sofia Niemi ja Elina Vanhanen.