Jokerit lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkea

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit pelaa viidennen peräkkäisen vierasottelunsa maanantaina Jaroslavlissa Lokomotivia vastaan. Helsinkiläisten maalilla torjuntavuorossa on Antti Niemi.

Janis Kalnins torjui kahdessa edellisessä ja nyt tolppien väliin luistelee Niemi. Jokerit lähtee katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkea pitkälti samalla kokoonpanolla kuin millä joukkue pelasi lauantaina Minskissä. Oliver Lauridsen palaa puolustukseen yhden ottelun huilin jälkeen.

Terveinä sivussa ovat Matias Myttynen ja Viktor Lööv. Loukkaantumisten vuoksi vieraskiertueella eivät ole mukana Nicklas Jensen ja Veli-Matti Savinainen.

Lokomotiv ja Jokerit kohtaavat runkosarjassa kuusi kertaa, joista nyt on vuorossa ensimmäinen koitos. Keskinäiset kohtaamiset ovat tähän asti KHL-aikana menneet 7-3 helsinkiläisten eduksi. Viime kaudella Jokerit voitti Jaroslavlissa luvuin 3-0.

Vastustaja lähti tähän kauteen uudessa komennossa, kun NHL-legenda Craig MacTavish hyppäsi ruoriin. Alku on ollut takkuinen, sillä seitsemästä pelistä on irronnut kolme voittoa. Viimeksi perjantaina Lokomotiv hävisi kotonaan läntistä konferenssia johtavalle Vitjazille 2-3.

Jokereiden kokoonpano:

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 9 Ahti Oksanen
48 Henri Ikonen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin (C) – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)
26 Konsta Hirvonen

44 Mikko Lehtonen – 51 Alex Grant
42 Teemu Eronen – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

31 Antti Niemi (98 Janis Kalnins)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.