Jokerit kohtasi lauantain vieraspelissä Vitjazin

Helsingin Jokerit kohtasi lauantaina Vitjazin vierasottelussaan. Jokerit hävisi ottelun lopulta 3-4 -lukemin voittomaalikilpailun päätteeksi.

Ottelun avauserä oli vielä maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Danila Moiseyev siirsi erän alussa Vitjazin 1-0-johtoon, mutta Jordan Schroeder tasoitti hetkeä myöhemmin.

Toiselle erätauolle lähdettiin kuitenkin kotijoukkueen johdossa, sillä Zakhar Bardakov siirsi kotijoukkueen uudestaan johtoon hieman erän puolivälin jälkeen.

Kolmannessa erässä Jesse Joensuu osui kahdesti ja nosti Jokerit maalin johtoon, mutta Vitjaz vei ottelun jatkoajalle vain 22 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Kaspars Daugavins iski 3-3-tasoituksen.

Myös voittomaalikisassa Daugavins oli ratkaisijan roolissa ja teki Vitjazin ratkaisevan maalin.

Jokerit jatkaa kauttaan seuraavan kerran ylihuomenna vierasottelulla SKA Pietaria vastaan.