Jokerit kohtaa Vitjazin toisen kerran kotonaan kahteen päivään – nappaako narrit toisen voiton?

Jordan Schroeder

Jokerit saa Jesse Joensuun takaisin kokoonpanoonsa tiistain kotiotteluun Vitjazia vastaan. Joukkueet kohtaavat toistamiseen peräkkäisinä päivinä.

Maanantaina Jokerit oli kotikaukalossaan tyly isäntä playoff-paikasta taistelevaa Moskovan alueen seuraa vastaan. Loppuluvut kirjattiin 5-1, kun helsinkiläiset karkasivat selvään voittoon kolmannessa erässä. Maalinteossa onnistuivat Peter Regin, Jordan Schroeder, Nicklas Jensen, Niklas Friman ja Julius Junttila. Samuel Jukuri torjui 19 kertaa.

Tänään torjuntavuorossa on Janis Kalnins. Kokoonpanoon paluun tekee Joensuu, joka on ollut sivussa helmikuun alusta asti. Hän pelaa tänään Schroederin ja Brian O’Neillin kanssa. Puolustukseen tulevat yhden pelin huilin jälkeen takaisin Viktor Lööv ja Sami Lepistö.

Jokerit otti maanantain voiton myötä tukevamman otteen viidennestä sijasta läntisessä konferenssissa. Kuudentena oleva Dinamo Minsk on ennen tämän illan otteluita neljä ja seitsemäntena oleva Severstal viisi pistettä perässä. Jokerit on pelannut yhden pelin tätä kaksikkoa enemmän.

Vitjazin tilanne playoff-paikan suhteen vaikeutui huomattavasti maanantain tappion myötä. Spartak on edellä kolmen pisteen päässä ja pelaa tänään Sotshia vastaan. Jos Spartak voittaa Sotshin ja Jokerit varsinaisella peliajalla Vitjazin, tietää tämä jälkimmäisen kauden päättymistä runkosarjaan.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu (A) – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
13 Julius Junttila – 80 Saku Mäenalanen – 71 Nicklas Jensen
33 Markus Hännikäinen – 19 Veli-Matti Savinainen – 48 Henri Ikonen
72 Aleksi Halme – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 36 Jakub Krejčík
3 Niklas Friman – 64 Jonathan Pudas

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.