Jokerit kohtaa tiistai-illan kotiottelussaan Lokomotiv Jaroslavlin

Andreas Lindbäck

Jokerit kukisti viime viikolla Traktorin kotona ja Kunlun Red Starin sekä Avangardin vieraissa. Kaikissa peleissä voitot irtosivat maalin erolla vastustajaan. Kalle Kossila oli joukkueen tehokkain pelaaja 3+3=6 pisteellä. Hänet valittiin KHL:n viime viikon parhaaksi hyökkääjäksi. Maalilla Lindbäck torjui kaksi ja Janne Juvonen yhden voiton.

Ikonen ottaa Lokomotiv-pelissä Marko Anttilan paikan nelosketjun laidalla. Kapteeni on sivussa sairastumisen vuoksi. Brian O’Neill saa C:n rintaansa, varakapteeneina toimivat Petteri Lindbohm ja Iiro Pakarinen. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat edelleen Nicklas Jensen ja pitkäaikaispotilas Henrik Haapala.

Jokerit ja Lokomotiv ovat kohdanneet kahden viime kauden aikana peräti 20 kertaa, kun joukkueet ovat iskeneet runkosarjan lisäksi yhteen pudotuspeleissäkin. Runkosarjassa kohtaamiset ovat menneet voitoin 12-8 helsinkiläisten eduksi.

Lokomotiv saapuu Helsinkiin voitto takataskussa, kun sunnuntaina kaatui Dinamo Riika vieraissa puhtaasti luvuin 4-0. Jaroslavlin ylpeyden kausi on kuitenkin käynnistynyt hieman yskähdellen sillä, viidestä pelistä joukkue on ottanut kaksi voittoa, jotka molemmat ovat tulleet Dinamo Riikaa vastaan.

Tämän illan ottelu alkaa klo 18.30.

Jokereiden kokoonpano

13 Julius Junttila – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (C)
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen (A)
33 Markus Hännikäinen – 11 Kalle Kossila – 77 Teemu Turunen
6 Jesse Joensuu – 42 Hannes Björninen – 48 Henri Ikonen

40 Petteri Lindbohm (A) – 52 Philip Holm
28 Otto Leskinen – 90 David Sklenicka
4 Tommi Kivistö – 3 Niklas Friman

39 Anders Lindbäck (30 Janne Juvonen)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.