Jokerit kohtaa tänään Torpedon vieraissa runkosarjan viimeisessä ottelussaan

Syyskuun alussa alkanut runkosarja on tullut viimeiselle pysäkilleen. Jokerit on läntisessä konferenssissa kolmantena ja tarvitsee pisteen sijan varmistamiseen. Tämä tarkoittaisi sitä, että pudotuspelien avauskierroksella vastaan tulisi Lokomotiv Jaroslavl.

Myös Dynamo Moskovalla on vielä mahdollisuus kolmossijaan, jos joukkue voittaa tänään Traktorin ja tiistaina Dinamo Minskin. Samaan aikaan Jokereiden pitäisi jäädä tänään ilman pisteitä. Jos helsinkiläiset ovat lännessä neljännellä sijalla, vastaan playoff-avauksessa tulee Spartak Moskova.

Pudotuspelit alkavat joka tapauksessa Hartwall Arenassa sunnuntaina klo 16.00.

Torpedo on tällä hetkellä lännessä kahdeksantena ja pelaa Jokereiden tapaan tänään viimeisen runkosarjaottelunsa. Joukkue tarvitsee pisteen varmistaakseen playoff-paikan. Takana tuleva Sotshi on kolmen pisteen päässä ja sillä on kaksi ottelua jäljellä. Torpedo voi myös nousta seitsemänneksi, sillä Vitjaz on edellä vain pisteen päässä.

Jokerit muokkaa kokoonpanoaan tuntuvasti tämän päivän kamppailuun. Ikosen paluu on erinomainen uutinen pudotuspelien kynnyksellä. Hyökkääjä loukkaantui 3.1. pelatussa SKA-ottelussa ja hänen arvioitiin aluksi olevan pelikunnossa vasta playoff-peleissä.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Edellisen pelin jäljiltä kokoonpanoon nousevat myös Teemu Eronen ja Mika Niemi. Myös Eemeli Räsänen on tänään kuuden pelaavan pakin joukossa. Maalilla jatkaa Antti Niemi.

Illan ottelu alkaa klo 18.00 Suomen aikaa.

Jokereiden kokoonpano:

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu (A) – 21 Brian O’Neill (A) – 19 Veli-Matti Savinainen
9 Ahti Oksanen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)
48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 11 Steve Moses

42 Teemu Eronen – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 77 Eemeli Räsänen
4 Tommi Kivistö – 7 Oliver Lauridsen

31 Antti Niemi (1 Waltteri Ignatjew)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.