Jokerit kohtaa tänään Torpedon kotonaan! Ohessa tunnelmat ennen ottelua.

Tommi Kivistö pelaa sadannen kerran jokeripaidassa runkosarjassa tämän päivän ottelussa. Joukkueella haussa on jo kymmenes peräkkäinen voitto.

KUVA: Jokerit

Jokerit marssii parhaillaan KHL-aikansa pisimmässä voittoputkessa, joka alkoi syyskuun alussa Spartak Moskovan vieraana. Sunnuntaina 3-1-voitto Severstalista oli joukkueelle jo yhdeksäs peräjälkeen. Helpolla pisteet eivät tulleet, sillä sitkeästi pelannut vierailija taisteli viimeiseen asti. Jokereista maalinteossa onnistuivat Sami Lepistö, Eeli Tolvanen ja John Norman. Tolppien välissä Ryan Zapolski teki 20 torjuntaa.

Jokereiden juniorimyllystä kaudella 2009-10 SM-liigajoukkueen kokoonpanoon noussut Kivistö pelaa tänään sadannen runkosarjaottelunsa helsinkiläisseurassa. Pisteitä erinomainen puolustava puolustaja on merkkauttanut 0+12=12. Kivistön tämän kauden tehotilaston lukema +8 on koko jokerijoukkueen paras.

Tiistaina ketjuihin tehdään kaksi muutosta, kun Tommi Huhtala ja Jesse Joensuu palaavat kokoonpanoon. Sivuun jäävät Pekka Jormakka ja Henri Ikonen. Heistä Jormakka kärsii pienestä vammasta, jota tarkkaillaan päivä kerrallaan. Myös Petteri Wirtanen on sivussa lievän loukkaantumisen vuoksi. Karri Rämö huilaa vähintään tämän kuun puoliväliin asti. Terveinä kokoonpanon ulkopuolella on Ikosen lisäksi Tomi Mäki sekä Kiekko-Vantaan riveissä pelaava Juho Rautanen.

KUVA: Jokerit

Helsinkiläisjoukkueesta kovimmassa vireessä ovat viime aikoina olleet Sami Lepistö ja Tolvanen, jotka saivat viime viikon suorituksista kunniaa KHL:ltä. Lepistö valittiin viikon parhaaksi puolustajaksi ja Tolvanen niin hyökkääjäksi kuin tulokkaaksi. Ruotsalaissentteri Norman on hänkin ollut iskussa ja pisteputki on jo kuuden ottelun mittainen.

Torpedoa Jokerit ei ole vielä tällä kaudella kohdannut. Viime kaudella kohtaamiset menivät tasan 1-1, kun molemmat voittivat kotipelinsä. Torpedo saapui Helsinkiin Moskovasta, jossa joukkue hävisi TsSKA:lle 0-4. Sitä ennen Torpedolla oli käynnissä neljän ottelun voittoputki.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.