Jokerit kohtaa tänään Dinamon Riian, katso kokoonpano

Jokerit kohtaa lauantain vierasottelussaan Dinamo Riian. Janis Kalnins pelaa maalilla kotimaassaan entistä joukkuettaan vastaan. Veli-Matti Savinainen palaa kokoonpanoon tervehdyttyään pelikuntoon.

Jokereille ottelu on ensimmäinen tämän kauden runkosarjassa. Harjoituskamppailuissa helsinkiläiset voittivat kolme kamppailua neljästä, joista viimeisin pelattiin juuri Dinamo Riikaa vastaan. Tuossa kamppailussa Jokerit oli parempi luvuin 4-1.

Kuva: Jokerit/Mikko Taipale

Viime kaudella KHL-maalivahtien voittotilaston nimiinsä 33 voitolla napannut Kalnins pelaa punakeltaisten maalilla. Kokoonpanossa on 12 hyökkääjää ja kuusi puolustajaa. Savinainen ei pelannut kahdessa viimeisimmässä harjoituspelissä pienen kolhun vuoksi, mutta on nyt jälleen täydessä tikissä. Kokoonpanon ulkopuolella ovat puolustajat Niklas Friman ja Alex Grant sekä hyökkääjät Henri Ikonen ja Julius Junttila. Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Aleksi Halme ja Konsta Hirvonen.

Dinamo Riika avasi runkosarjan torstaina kotonaan Barys Nur-Sultania vastaan. Tuloksena oli niukka 2-3-tappio joukkueen jouduttua kolmen maalin takaa-ajoasemaan jo ensimmäisessä erässä. Pavel Tshernovin ja Denis Parshinin osumilla Dinamo kiri lopussa maalin päähän.

Tämän illan ottelu alkaa klo 17.00.

Jokereiden kokoonpano:

20 Eeli Tolvanen – 10 Jordan Schroeder – 21 Brian O’Neill (A)
25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 71 Nicklas Jensen
19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 81 Iiro Pakarinen
6 Jesse Joensuu (A) – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka
44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
4 Tommi Kivistö – 50 Viktor Lööv

98 Janis Kalnins (39 Anders Lindbäck)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.