Jokereilta komea päätös vieraskiertueelle – Traktor kaatui 2-5

Jokereiden 16 000 kilometrin pituinen vieraskiertue tuli päätökseensä Traktor Tsheljabinskin vieraana. Jokerit esitti tänään pirteitä otteita kaukalossa ja otti komean voiton lukemin 2-5.

Kuva: Mikko Taipale/Jokerit

Jokerit teki jo avauserässä kaksi maalia Petri Kontiolan ja Ahti Oksasen toimesta. Toisessa erässä Jokerit meni jo 0-3 johtoon Veli-Matti Savinaisen maalilla kunnes kotijoukkue kavensi tilanteen 1-3:een. Tämän jälkeen Jokerit teki toiseen erään vielä kaksi maalia Veli-Matti Savinaisen ja Jesse Joensuun toimesta.

Kolmannessa erässä kotijoukkue kavensi tilanteeksi vielä 2-5 mutta loppu oli kosmetiikkaa. Jokerit pelasi tänään todella pirteästi verrattuna Amur-peliin.

– Olen ylpeä pelaajistamme. Nyt lennämme kotiin, huilaamme ja olemme valmiina perjantain kotipeliin, tyytyväisen oloinen Jokerivalmentaja Lauri Marjamäki sanoi