Scroll Top

Jokereilla edessään viimeinen peli ennen olympiataukoa!

63B89F7F-658A-4E41-A9F0-C6DBBDE10EA3

Jokerit hakee revanssia Dinamo Riiasta vieraskaukalossa klo 17.00 tänään sunnuntaina alkavassa ottelussa. Paikan päällä Latviassa on myös satoja punakeltaisten kannattajia.

Helsinkiläiset nöyrtyivät perjantaina Dinamolle luvuin 2-4 Helsingissä vaisuhkon suorituksen jälkeen. Se peli on unohdettu ja tänään revanssia lähdetään hakemaan kokoonpanon tehtyjen pienten muutosten kautta.

Karri Rämö on toipunut tiistaina Ufassa saamastaan tällistä ja pelaa tänään Jokereiden viimeisessä ottelussa ennen olympiataukoa. Toinen muutos on Juho Rautasen paluu kokoonpanoon Rasmus Rissasen pakkipariksi. Myös Tommi Huhtala ja Tomi Mäki ovat tänään mukana ketjuissa.

Jokereiden peräpää hupeni perjantain ottelussa, kun sekä Jesper B. Jensen että Oliver Lauridsen jättivät leikin kesken. Kumpikaan ei pelaa tänään ja heidän toipumistaan seurataan olympiatauon ajan. On mahdollista, että kumpikin palaa tositoimiin jo runkosarjan viimeisissä peleissä. Sama pätee Niclas Anderseniin, jonka toipuminen joulukuussa tulleesta vammasta on edennyt aikataulussa. Loukkaantuneina ovat lisäksi Mike Lundin ja Antti Pihlström, joiden paluuaikataulu on vielä avoin.

Voitolla tänään Jokerit kasvattaisi eron läntisen konferenssin neljäntenä olevaan Lokomotiv Jaroslavliin neljään pisteeseen ennen olympiataukoa. Tämän illan jälkeen molemmilla joukkueilla on kaksi runkosarjaottelua jäljellä. Jokerit kohtaa niissä SKA Pietarin kotonaan ja Dinamo Riian vieraissa. Lokomotiv sen sijaan pelaa Spartak Moskovaa vastaan vieraissa ja TsSKA Moskovaa vastaan kotonaan.

Kuva: Jokerit

Pudotuspelien avauskierroksen vastustaja tulee kolmikosta Torpedo Nizhni Novgorod, HK Sotshi, Spartak Moskova. Todennäköisesti sijoitukset näiden joukkueiden osalta ratkeavat vasta viimeisessä pelissä torstaina 1. maaliskuuta. Pudotuspelit käynnistyvät Hartwall Arenassa kaksi päivää myöhemmin lauantaina.

Tämän illan ottelu alkaa klo 17.00. Paikan päällä Arena Rigassa on satoja jokerikannattajia tämän vuoden Riga Roadtrip -vieraspelimatkalla. Suomessa ottelua voi seurata tuttuun tapaan Viasatin ja Viaplayn kautta.

Jokereiden kokoonpano:

6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
20 Eeli Tolvanen – 21 Brian O’Neill – 71 Nicklas Jensen
25 Pekka Jormakka – 37 John Norman – 34 Olli Palola
61 Tommi Huhtala – 14 Tomi Mäki – 12 Marko Anttila
48 Henri Ikonen

4 Tommi Kivistö – 97 Matt Gilroy
13 Petteri Wirtanen – 18 Sami Lepistö
56 Juho Rautanen – 2 Rasmus Rissanen

31 Karri Rämö (30 Ryan Zapolski)

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.