Jokereiden kotiavaus 6.9 Traktor Tsheljabinskia vastaan – katsomorajoituksista ei tässä vaiheessa kenelläkään tietoa

Andreas Lindbäck

Jokerit pelaa runkosarjan kotiavauksensa maanantaina 6.9. Traktor Tsheljabinskia vastaan. Vastustajan riveissä nähdään tuttu tähtihyökkääjä, sillä Teemu Pulkkinen siirtyi seuraan tulevaksi kaudeksi.

Hartwall Arenassa pelataan jääkiekkoa pitkän tauon jälkeen jälleen syyskuussa, kun KHL:n runkosarja pyörähtää käyntiin. Toivon mukaan myös yleisörajoitukset ovat tuolloin hellittäneet ja halliin saadaan ottaa katsojia, jotka pääsivät lehtereille Helsingissä viimeksi marraskuussa.

Vierasjoukkue Traktor eteni viime kaudella Jokereiden tapaan pudotuspeleihin, jossa tappio tuli ensimmäisellä kierroksella. Päävalmentajana jatkaa Anvar Gatijatulin ja valmennustiimissä työskentelee maalivahtivalmentajana Simo Vehviläinen, joka on toiminut KHL:ssä myös kolmella aiemmalla kaudella ensin Vitjazissa ja viime kaudesta lähtien Traktorissa.

Kiekkokaupunki Tsheljabinsk tunnetaan vahvasta juniorityöstään, joka on tuottanut useita pelaajia NHL:ään asti. Traktor on kertaalleen pelannut KHL:n finaaleissa ja kahdesti itäisen konferenssin finaaleissa, viimeksi keväällä 2018. Tulevaksi kaudeksi joukkueeseen on jo liittynyt kovia vahvistuksia.

Pulkkisen lisäksi Lokomotivista saapui kapteenina toiminut Vladimir Tkatshjov, joka tuo lisää tulivoimaa hyökkäykseen. Mestari Avangardista hankittiin työmiesosastolle kokeneet hyökkääjät Andrei Stas ja Aleksei Potapov. Puolustuksen liidereitä ovat ruotsalainen Lawrence Pilut sekä SM-liigassakin nähty Nick Bailen. Maalilla torjuu tshekki Roman Will, jonka kirittäjäksi hankittiin Emil Garipov.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.