Joel Armia pääsi tehoille yön NHL-kierroksella, Patrik Laine palasi kaukaloon

New York Islanders hävisi Montreal Canadiensille 2-6. Montrealin Joel Armia haali ottelusta tehot 1+1. Pelin henki kävi selväksi jo ensimmäisessä erässä, kun Montreal teki kolme maalia vastustajan katsoessa vierestä. Kolmannessa erässä nähtiin myös säikäyttävä hetki, kun Artturi Lehkosen luistin viilsi Johnny Boychukia kasvoihin. Eri tietolähteiden mukaan Boychkuk selvisi suuremmilta osin säikähhykseltä.

Minnesota Wild voitti Nashville Predatorsin 3-1. Nashvillen maalilla Juuse Saros torjui 30 kertaa.

San Jose Sharks voitti Toronto Maple Leafsin 5-2. San Jose Sharksin Antti Suomela iski NHL-kauden avausmaalinsa. Suomela vei joukkueensa 2–1 -johtoon ottelun toisen erän alussa. Maali oli Suomelalle NHL-kauden ensimmäinen ja vasta koko NHL-uran neljäs. Suomela valittiin lisäksi ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Winnipeg Jets voitti Buffalo Sabresin 3-1. Patrik Laine pääsi jalkavaivojen jälkeen jälleen jäälle. Buffalon ainoasta maalista vastasi Rasmus Ristolainen.

Tampa Bay Lightning hävisi Boston Bruinsille 1-2. Boston Bruisin maalilla Tuukka Rask torjui 20 kertaa.

Dallas Stars hävisi jatkoajan jälkeen Edmonton Oilersille 1-2. Tappio oli Dallasille jo kolmas peräkkäinen. Edmontonin maalilla Mikko Koskinen torjui 42 kertaa.