Joel Armia hurjalla tuulella yön NHL-kierroksella

Boston Bruinsin Tuukka Raskin ja Columbus Blue Jacketsin Joonas Korpisalon rupeamat venyivät pitkiksi yön NHL-kierroksella, kun molemmat joukkueet päätyivät otteluissaan jatkoajoille ja Boston vielä voittolaukauskilpailuun.

Bostonin vastustaja Philadelphia Flyers avasi maalitilin kahdella osumalla toisessa erässä. Boston tasoitti kolmannen erän parin ensimmäisen minuutin aikana lukemiin 2–2. Sen jälkeen maaleja mätettiin siihen malliin, että varsinainen peliaika päättyi 4–4.

Rask torjui Bostonille yhteensä 22 kertaa, joista jatkoajalla viisi kertaa. Voittolaukauskilpailussa Boston sinetöi pelin lukemiksi 5–4, kun Jake DeBrusk sai kiekon ainoana laukojana maaliin. Philadelphian maalivahti Carter Hart torjui pelissä huimat 39 kertaa.

Rask valittiin ottelun kolmostähdeksi.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kohdanneet Columbus ja Tampa Bay pelasivat varsinaisen peliajan tasaisesti lukemin 2–2. Jatkoajalla Tampa Bayn Brayden Point pääsi yllättämään Columbuksen Korpisalon 3–2-maalilla.

Joonas Korpisalo torjui ottelussa yhteensä 34 kertaa.

Winnipeg voitti Ottawa Senatorsin lukemin 4–1. Senators sai aikaan kavennusmaalinsa vasta lähellä kolmannen erän loppua.

Winnipegin puolustuksessa Ville Heinola pääsi pelaamaan ensimmäisen NHL-ottelunsa tällä kaudella. Teholukeman +2 kirjannut 19-vuotias suomalaispulustaja sai vastuuta reilut 14 minuuttia. Heinola oli edellisen kerran NHL-jäällä lokakuussa 2019.

Vancouver Canuks kohtasi Montreal Canadiensin. Canadiensin Joel Armia oli hurjassa iskussa tehden tehot 2+2. Armian toisessa maalissa syöttäjänä oli Jesperi Kotkaniemi.

Montreal voitti ottelun lopulta 3-7.

Los Angeles Kings kohtasi Colorado Avalanchen. Coloradon Mikko Rantanen oli hyvällä pelituulella ja kirjasi tehot 1+1. Kings voitti ottelun lopulta 4-2.