Jalkapallo – Teemu Pukilta unelma alku Valioliigassa – Katso video kauniista maalista

Valioliiga alkoi eilen ja Suomessa odotettiin erityisesti Teemu Pukin otteita kuin kuuta nousevaa. Pukin edustama Norwich matkasi Liverpoolin vieraaksi ja ennakkoon ei ollut paljon odotettavissa. Alku olikin mahdollisimman karu, sillä kotijoukkue latoi ensimmäiseen puoleen tuntiin kolme maalia ja avauspuoliajan lopussa Origi niittasi taululle 4-0 lukemat ja peli oli taputeltu.

Embed from Getty Images

Toisella puoliajalla tuli hetki mitä oli kauan odotettu suomifutiksessa. Norwich rakensi nopeasti tilanteen sivurajaheiton jälkeen. Argentiinalainen Emiliano Buendia antoi kauniin syötön pystyyn ja Pukki juoksi hienosti puolustuslinjan välistä ja laukoi pallon komeasti takakulmaan ohi Liverpool maalivahti Adrianin. Maali heti uran ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa oli todella kova suoritus ja näin suomalaishyökkääjä aloitti kauden ehkä paremmin kuin moni osasi odottaa.

Hieno alku ruokkii varmasti Pukin itseluottamusta.Norwich pelaa seuraavan ottelunsa kotona tasan viikon päästä Newcastlea vastaan ja kuka tietää mitä silloin on luvassa. Sen ainakin tietää, että Norwichin kotistadionilla Carrow Roadilla on hurjat bileet pystyssä, koska  joukkueella on kauan odotettu kotiavaus Valioliigassa ja kiihkeät fanit ovat varmasti aivan mehuissaan ja ison osan fanituksesta ja kannatuksesta saa Teemu Pukki, joka on Kotkan poika, jolla ei todellakaan ole tällä hetkellä siipiä.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua kommentoidaksesi.