Jalkapallo – Suomalaishyökkääjä Marcus Forss oli iskussa Englannin liigacupissa

Suomalaishyökkääjä Marcus Forss onnistui maalinteossa Englannin liigacupin avauskierrokselle, kun hänen edustamansa seura Brentford hävisi rangaistuspotkukilpailun jälkeen Cambridgelle. Forss onnistui tasoittamaan ottelun 1-1 toisella puoliajalla ja hän osui myös rangaistuspotkukilpailussa, joten suomalaispelaajan iltapuhde oli tappiosta huolimatta varsin onnistunut.

Anssi Jaakkola torjui Bristol Rovers:n maalilla ja hyvin torjui, sillä mies piti maalinsa puhtaana, kun Rovers eteni jatkoon kaadettuaan Cheltenhamin maalein 3-0.

Sitä vastoin Aapo Halmeen edustama Barnsley putosi rumasti jatkosta kärsittyään tylyn 0-3 kotitappion Carlislelle. Halme pelasi täydet minuutit kotijoukkueen puolustuksessa.