Scroll Top

Ilves ja KooKoo tekivät pelaajavaihdon

ilves_logo

Ilves ja KooKoo ovat sopineet kahta puolustajaa koskevasta pelaajavaihdosta, jossa Juho Rautanen, 26, siirtyy loppukaudeksi vuokralle Ilvekseen ja Joni Jurmo, 21, KooKoohon. Ilveksen ja Jurmon välinen sopimus kaudesta 2024–2025 on samalla purettu.

Loppukaudeksi Ilvekseen siirtyvä Juho Rautanen on pelannut Liigassa kuuden kauden aikana yhteensä 272 runkosarjaottelua tehoilla 8+35=43. 183-senttinen, 83-kiloinen ja vasemmalta puolelta laukova puolustaja toimi tällä kaudella KooKoon varakapteenina.

Juniorivuosiensa jälkeen Rautanen pelasi Jokereiden KHL-joukkueessa ja Mestiksessä Kiekko-Vantaassa vuosina 2016–2018. Liigassa hänet nähtiin ensimmäisen kerran kaudella 2018–2019 Tapparassa ja KooKoossa. Puolustaja edusti Suomea alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa vuonna 2017.

Viime kaudella KooKoossa 58 runkosarjaottelussa uransa parhaat tehopisteet 3+15=18 merkkauttanut Rautanen pelaa Ilveksessä numerolla 56.

– Juho Rautanen on luotettava ja suoritusvarma pelaaja, joka sopii profiililtaan erinomaisesti puolustukseemme. Hän vahvistaa joukkuettamme välittömästi laadukkaan peruspelaamisensa sekä alivoimaosaamisensa kautta, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.

KooKoohon siirtyvälle puolustaja Joni Jurmolle kertyi Ilveksessä 28 Liiga-ottelua ja 6 CHL-ottelua.

– Keskusteltuamme pelaajan ja hänen edustajiensa kanssa tulimme yhteisymmärryksessä siihen lopputulokseen, että tämä on kaikille osapuolille paras vaihtoehto. Kiitämme Jonia Ilveksen eteen tehdystä työstä ja toivotamme hänelle onnea ja tsemppiä uusiin haasteisiin, sanoo urheilujohtaja Koskela.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.