Iivo Niskasen Östersundin maailmancupin kisasta täysi farssi

Iivo Niskasen maailmancupin kisasta tuli sunnuntaihiihtely Östersundissa. Niskanen jäi 15 kilometrin vapaan hiihtotavan kisassa sijalle 27.

Norjan Sjur Röthe hiihti taktisesti loistavan kilpailun ja otti komean voiton. Norjalaiset nappasivat lopulta huiman neloisvoiton kun seuraavat sijat nappasivat Simen Krüger, Finn Krogh ja Martin Sundby. Maailmancupia johtava Venäjän Aleksandr Bolshunov ei pystynyt vastaamaan norjalaisnelikolle ja jäi viidenneksi.

12,5 kilometrin kohdalla Niskanen oli jäänyt puoli minuuttia kärkivauhdista. Se oli liikaa voittohaaveiden osalta. Niskanen kaatui vielä kaiken huipuksi viimeisessä laskussa ja menetti siinä lisää sekunteja.

Syyksi Niskanen nimesi huonolle hiihdolleen huonot sukset.

–  Siinä tuli sekunteja, kun könysin tuohon. Luokaton esitys. Nyt täytyy sanoa, ettei varmasti ollut paras huoltoryhmä tänään.