Scroll Top

Hurske kuittasi 10 000 euroa Motonet GP -sarjan voitosta

Yleisurheilu82

Aituri Reetta Hurske kuittasi yleisurheilun Motonet GP -sarjan kokonaiskilpailun voiton ja 10 000 euroa. Kokonaiskilpailuun lasketaan kunkin urheilijan kolmen eri kilpailun parhaan tuloksen tuomat pisteet.

– Se on raha, joka mahdollista paremmin ammattimaisen urheilun. Ja onhan se iso summa rahaa ja tuo myös vähän turvaa, Hurske sanoi.

Hurske voitti kokonaiskilpailun ylivoimaisesti 3450 pisteellä. Elmo Lakka oli toinen ja kuitasi 5000 euroa 3375 pisteellä ja Kristiina Halonen oli kolmas 3300 pisteellä. Kolmas sija toi Haloselle 3000 euroa.

”Suomessa osataan kisojen järjestäminen”

Hurske on halli- ja ulkoratakauden aikana kilpaillut paljon myös ulkomailla, mutta Motonet GP -sarja on ollut kotimaisen kilpailukauden runkona.

– Tämä on hyvä kisasarja. Suomessa osataan kisojen järjestäminen ja nyt ollut hyvin myös ulkomaisia kilpasiskoja kirittämässä, Hurske sanoi ja viittasi siihen, että kotimaan pika-aitureiden kärkinimiä on ollut eri syistä pois radoilta.

Lappeenrannassa Hurske puristi 100 metrin aitajuoksun voittoajaksi 13,05, vaikka Münchenissä yhdeksännen sijan tuonut EM-reissu painoi kintereissä.

– Täällä oli hienoa kilpailla, vaikka oli uupunut olo, koska juoksin EM-kisoissa sunnuntaina illalla ja maanantaina oli aamulla lento Suomeen, Hurske sanoo.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.