Houston Astros vei kolmannen finaaliottelun putkeen!

Washington Nationals ja Houston Astros kohtasivat viime yönä Suomen aikaa kolmannen kerran National Parkissa. Astros oli selkeästi parempi voittaen ottelun 1-7. Ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Houstonissa ja Nationals vei molemmat ottelut siirtyen sarjassa 2-0 johtoon. Nyt Washingtonissa Houston Astros on voittanut kaikki kolme ottelua ja Astros laittoi sarjan katkolle lukemiin 2-3. Tänään joukkueet siirtyvät takaisin Houstoniin ja huomenna on pelipäivä.

Embed from Getty Images

Ottelun starting pitchereinä nähtiin Washingtonilla Joe Ross ja Houston Astrosilla Gerrit Cole. Washingtonilla nähtiin neljä pullbeniä ja Astrosilla kaksi.

Ottelun ensimmäiset juoksut nähtiin toisessa inningissä. Houstonin Yordan Alvarez löi home runin ja Yuli Gurriel tuli samassa kotiin. Neljännessä inningissä Astros löi seuraavat juoksunsa neljännessä inningissä, kun Carlos Correa ja Yordan Alvarez tuli kotiin. Houston siirtyi jo 0-4 johtoon.

Embed from Getty Images

Seuraava juoksu nähtiin vasta seitsemässä inningissä kun kotijoukkueen Juan Soto löi home runin. Nats kavensi tilanteen 1-4:een. Kahdeksannessa inningissä nähtiin Houstonilla monipesätilanne. Yuli Gurriel löi pallon keskelle takakentälle ja George Springer tuli kotiin. Viimeiset kaksi juoksua Astrosille ja ottelun sinetöinti nähtiin ottelun viimeisessä inningissä, kun George Springer löi home runin ja Martin Maldonada tuli kotiin. Lukemat olivat 1-7.

Embed from Getty Images

Houston Austros oli aivan häikäisevässä kunnossa ja Natsilla ei ollut sanansijaa ottelussa. Jännittävää on nähdä, jatkuuko Houstonin ilme samanlaisena myös kotistadionilla. Joka tapauksessa World Series ratkeaa Houstonin stadionilla.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.