Scroll Top

Heliövaara/Ruusuvuori nelinpelin välieriin Hollannissa

Tennis Heliövaara Ruusuvuori
Kuva: Tennisliitto

Suomalaiskaksikko Harri Heliövaara ja Emil Ruusuvuori on edennyt nelinpelin välieriin ATP Challenger -turnauksessa Hollannissa.

Ensimmäistä kertaa ammattilaiskiertueella parina pelaavat Heliövaara (nelinpelin ATP-191) ja Ruusuvuori (nelinpelin ATP-295) ovat ottaneet kaksi vakuuttavaa voittoa. Avauskierroksella neljänneksi sijoitetut suomalaiset voittivat Egyptin Karim-Mohamed Maamounin ja Perun Alexander Merinon 6-1, 6-2. Torstaisessa puolivälierässä kukistui ranskalaispari Elliot Benchetrit/Johan Tatlot6-2, 6-4.

– Kivahan se on aina on pelata, kun voittoja tulee. Tuntuu, että meidän pelityylimme osuvat ihan hyvin yhteen – Emil hoitaa tosi hyvin takakentän ja minä yritän pitää verkon hallussa. Syöttö ja palautus kulkevat myös molemmilla ihan mukavasti, joten hyvällä fiiliksellä eteenpäin, kertoi Heliövaara ja Ruusuvuori allekirjoitti lausunnon.

Perjantaisessa välierässä asettuu vastaan voittajat ottelusta Scott Griekspoor/Tim Van Rijthoven (NED) – Andre Begemann/Julian Lenz (GER). Turnaus pelataan massakentillä ja on palkintoarvoltaan 46,600 euroa.

Viimeisin suomalaispari, joka on juhlinut nelinpelin turnausvoittoa ATP Challenger -tasolla on Heliövaara/Henri Laaksonen, jotka juhlivat viime kesänä Ruotsin Båstadissa ja Yhdysvaltojen Charlottesvillessa voittoja. Tätä ennen ATP- ja ATP Challenger -tasolla on juhlinut Henri Kontinen ja Jarkko Nieminen, jotka voittivat ATP-turnauksen Kitzbühelissa ja ATP Challenger -turnauksen Helsingissä vuonna 2014.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.