Happee lasketteli karkuun EräViikingeiltä

Salibandy3

Jyväskylään saapunut jumbojoukkue käväisi avauserässä Juuso Möttösen ja Oliver Sillanpään maaleilla kahdesti johdossa mutta lahjoitti sitten alokasmaisilla virheillään otteen isännille.

Roni Laasonen tasoitti Joel Lahden katkaistua vastustajan harhasyötön, Jami Manninen rankaisi heikosta purkupallosta johtomaalilla ja Laasonen sai vielä ennen taukoa koskettaa takatolpalta Matti Minkkisen lähettämästä pallosta jo 4-2. Toisessa erässä Happee lasketteli karkuun iskien terävällä viimeistelyllä kolme osumaa lisää. Päätöserän puolivälissä haastaja kavensi kahdesti, mutta tilaisuus nousta ylivoimalla jo kahden maalin päähän jäi pallon siirtelyksi. Lopuksi EräViikingit vielä tupeksi jäähyltä hypänneelle Matti Minkkiselle ja Jami Manniselle paikan namutella kahdella nollaa vastaan Happeelle kahdeksannen osuman.

Ennen joulua on ohjelmassa vielä kaksi ottelua. Tiistaina kohtaavat Turussa TPS sekä Nokian KrP ja torstaina Espoossa Oilers sekä Classic. Sen jälkeen sarja jatkuu perjantaina 29.12.